VMware-oplossingen.

Trendsettend in de markt.

Volgens onafhankelijk onderzoeksbureau Forrester is VMware een ‘leader’ op meerdere gebieden. Bijvoorbeeld als het gaat om zijn infrastructure automation platform. Ook IDC en Gartner bestempelen VMware als marktleider. Een van de redenen voor al deze waardering is dat de VMware-oplossingen resulteren in de laagste total cost of ownership.

Wereldwijd populair.

Dat geeft vertrouwen.

Jouw klanten moeten 24/7 vertrouwen op de infrastructuur en beschikbaarheid van data. Daarnaast willen ze concurrerend opereren. Daar helpt VMware als geen ander bij. Het is dan ook niet voor niets dat 500.000 wereldwijde organisaties gebruik maken van hun krachtige en kwalitatief hoogwaardige oplossingen.

VMware's oplossingen.

Het portfolio van VMware is erg uitgebreid. Wij hebben een paar van de meest populaire oplossingen voor jou op een rij gezet.

Hulp nodig?

Je kunt bij TD SYNNEX terecht voor het complete VMware-portfolio. Niet alleen voor de digitale werkomgeving, maar ook voor oplossingen gericht op onder meer virtualisatie en cloud. Je kunt daarbij altijd rekenen op kundig advies van onze experts. Zij denken graag met je mee over de meest passende oplossing, de implementatie en de support.