Kies voor Carbon Black security voor de flexibele workforce.

Organisaties zoeken een oplossing om de veranderende en continu evoluerende technieken voor aanvallen af te wenden en voor te zijn. Het is immers niet de vraag óf er een aanval plaats gaat vinden, maar wanneer. Met de flexibele werknemer die in de cloud werkt, is het van belang dat er een oplossing aanwezig is die makkelijk te implementeren is, consistent is, snel en effectief bedreigingen opspoort en elimineert en mobiele werknemers met aanpassingen in de configuratie traceert.

Met VMware’s Carbon Black, biedt u uw klant de oplossing om de data van de organisatie veilig te houden en te concentreren op de business, in plaats van de IT.

De vooruitziende blik van Carbon Black

VMware Carbon Black vereenvoudigt de implementatie vanuit een Cloud-gebaseerd platform. Daarmee voorkomt uw klant dat er nog een on-premises infrastructuur gemonitord moet worden. Het consolideert endpoint security in slechts één enkele beheerconsole, waarmee IT tijd overhoudt. Carbon Black is flexibel, kijkt naar gedrag van de gebruiker en anticipeert daarop. Voor IT biedt het geprioriseerde alerts waarmee tijdig en relevante acties kunnen worden ondernomen om de organisatie veilig te houden.

VMware Carbon Black.

Consolideer meerdere mogelijkheden voor beveiliging van endpoints.

  • Standard: Beveiliging voor elke app, cloud en apparaat

    Door meer dan 1 biljoen beveiligingsgebeurtenissen per dag te analyseren, legt VMware Carbon Black Cloud proactief de gedragspatronen van aanvallers bloot en stelt de verdedigingsmechanismen in staat om opkomende aanvallen te detecteren en te stoppen. Als een belangrijk middel im intrinsieke beveiliging te realiseren, vereenvoudigt en versterkt VMware Carbon Black Cloud de benadering van beveiliging van elke app, clou en elk device.

  • Advanced: Breid uit met Cloud Audit and Remediation

    Voor organisaties die een betrouwbare manier zoeken om de systeemstatus in de hele onderneming op grote schaal te controleren, vanwege audit and compliancy redenen, biedt Carbon Black Audit and Remediation on-demand toegang tot artefacten van alle devices van de organisatie van uw klant, waardoor snelle beslissingen mogelijk zijn die de beveiligingspolicy en naleving verbeteren.

  • Enterprise: EDR voor SOC’s en IR teams

    Voor partners die security als een dienst aanbieden, of voor grotere organisaties met een eigen security focus, is Cloud Enterprise EDR een uitstekende cloud-gebaseerde oplossing voor het actief opsporen van bedreigingen en incidentrespons. Het helpt SOC’s en IR teams om tot aanbevelingen te komen voor een verbeterde beveiliging van de organisatie. In slechts enkele minuten kunnen onderzoeken worden afgerond die normaliter dagen of weken duren. En uiteraard kan dit overal ter wereld en geeft u of uw klant real-time de mogelijkheid om adequaat te reageren en tot de juiste acties en aanbevelingen te komen.

VMware carbon black

Cloud Endpoint Protectie

Consolideer endpointbeveiliging en werk effectiever met één enkel cloud-native platform.

Endpoint standard

Next-gen antivirus en gedrags EDR.

Advanced

Real-time device assessment en remediatie.

Enterprise EDR

Actieve jacht op bedreigingen.

Let's talk

Klinkt het interessant om VMware-partner van TD SYNNEX te worden? Laat dan jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.